top of page
unc-sk-full.webp

UNC Slovensko

UNClogo-3D_Sk.png

Zámerom našej skupiny je predložiť odlišné a variabilné nepolitické vízie a teda 
„Svet v našich rukách“.

01-ThePath-david-kaloczi-F1GI8hqJ_Dw-unsplash.jpg

Roky sme boli korporátne manipulovaní  prostredníctvom utajenia a iných prostriedkov indoktrinácie. Vytvorili v nás falošné viery týkajúce sa človeka a jeho neodňateľného práva. Toto všetko je v rozpore s primárnym zákonom stvorenia:

„neubližujete svojmu blížnemu alebo jeho majetku“. 

 

Predpokladané riadiace orgány národov v každom okrese, regióne alebo krajine sú nepretržite manévrované právnickými osobami prostredníctvom využívania domnelej chamtivosti jednotlivca, potrebovať alebo chcieť. Nie je to chyba jednotlivca, že týmto manévrom podľahol väčšina z nich je motivovaná potrebou sebazáchovy a riadia sa prvotnými inštinktmi zabezpečiť budúcnosť svojej rodiny, pretože každý človek je denne konfrontovaný s prvoradými požiadavkami prežitia a z nich primárne je uchovanie prístrešku nad hlavou a obživu na stole. Potreby a želania človeka sú v podstate rovnaké – udržiavať rodinnú jednotku a príslušné komunity.

     Tento plán je pre tých, ktorí sa prebudili a majú odhodlanie teraz iniciovať svoju osobnú zodpovednosť a spoločne urobiť potrebné zmeny, počnúc vlastným priestorom – našimi regiónmi, našou krajinou, aby sme mohli spoločne vytvoriť svet, ktorý funguje v pokoji, láske, harmónii a dostatku.Odložme bokom rozdiely a ľahostajnosť a pracujme na spoločných otázkach pri obnove vlastných práv a suverenity! My sme sa rozhodli pridať k iniciatíve a pripojiť sa tak ku globálnej rodine živých a slobodných žien a mužov z mäsa a kostí.

Základom plánu obnovy je univerzálne / prírodzené právo a právo krajiny, ktoré už pozná každý z vás ako jednoduché zákony z kultúrnych, náboženských alebo duchovných foriem a postupov, pretože sú základom všetkého života na tejto planéte. Myšlienky a koncepty sú proľudské, proaktívne a koncipované podľa univerzálneho a prírodného zákona, takže sú jednoduché a dynamické. Tento plán deklaruje, že ako bytosti Stvoriteľa napredujeme, aby sme sa domáhali svojich Zvrchovaných práv v mene Tvorcu / Boha / Zdroja vo vnútri.

04-Pleso-david-jusko-9MtqpiW9Olw-unsplash.jpg
bottom of page