top of page
  • Vasko Vasović

O čo v Sbrsku ide ? Chcú rozlúštiť kód ľudskej DNA ?


Máme viac ako 150 miliónov metrických ton Jadaritu a nebude možné ho vyťažiť ani najbližších 150 rokov. Som výlučne proti spracovaniu a taveniu jadaritu na území Srbska a to by nesmelo byť umožnené domácim investorom, a nie ešte aj zahraničným. Globalisti veľmi dobre vedia, že vpliv toľkého kyslého jedu aj ich zasiahne v krátkej dobe. Zem je malý živý organizmus. Ale globalisti aj chcú okolo seba sírne jazierka. Podstatou celého príbehu je, že len minimálny počet ľudí vie, prečo globalistický Rio Tinto potrebuje jadarit a aké sú jeho skutočne šokujúce vlastnosti.


Vlastnosti, ktoré nema absolútne ani jeden prvok z periodickej tabuľky. Jadarit použili už prednrokmi v príbehu vymisleného kryptonitu práve pre jeho jedinečné vlastnosti, ktoré sa o desaťročia neskôr ukázali ako skutočné. Preto o tavení a správnom použití tekutého kryštálu jadaritu môžu rozprávať len odborníci, a to dobrí, z biochémie, biokybernetiky, fyzikálnej optiky, astrofyziky, virológie, neurológie, psychotroniky, molekulárnej biológie, genetického inžinierstva aj nikto iný. Odborníci z strojarských, bansko - geologických, chemických a ekologických inštitútov a fakúlt nie sú kompetentní robiť žiadne závery o vlastnostiach a účinkoch optického minerálu, pretože v praxy nikdy nemali kontakt s takýmto tekutým materiálom a ani sa nezaoberali žiadnymi výskumámi súvisiacimi s kombinovaním minerálov jadarita a genetického inžinierstva. Ale málo početný odborníci, financovaný cez americký Darp a z fondov Rockefellera, Rothschilda, Soroša, Gatesa a schovaných fondov Iona Muska, sa zaoberali tekutým jadaritom a jeho interakciou s unikátnym fluorescenčným génom získaným z malého primáta - zelenej opice. A už máme "opičie kiahne".


Experimenty so srbským jadaritom a vektormi v genetickom materiáli prebiehajú nepretržite v desiatke laboratórií rozmiestnených po celom svete už viac ako 30 rokov. Väčšina fáz vyšetrovania bola zaznamenaná a zdokumentovaná s profesionálnymi nahrávacími zariadeniami. Stadiaľ to viem. Keď Srbsko naozaj bude vedieť, čo je jadarit a na čo skutočne slúži, bude vedieť ako sa má zachrániť aby nebola spalená. Nezmyselny je mediálny príbeh o tom, že jadaritová ruda obsahuje vysokú koncentráciu lítia a že to stačí na výrobu lítiových batérií. Skutočne tam je, ale vo veľmi malom a pre batérie nevhodnom množstve. Okrem malého množstva lítia jadarit obsahuje vedľa iného aj určité množstvá mangánu, bóru, kadmia a ortuti. Lítiové soli z jadaritu sú dobré ako hypnotiká a antipsychotiká v medicíne a psychiatrii na neutralizáciu afektívnych stavov a stabilizáciu psychóz. Vo vojenskom použití, rovnako ako roztoky chlóru užitočné sú pre „zombifikáciu“ a zároveň ukľudňovanie veľkého počtu ľudí. 


Aj budúcnosť, aj história aj globalizmus závisia od ,,svätého grálu", optického kryštálu a moci ktorú jadarit má. Teraz, keď ho konečne našli, už im nikto nedokáže zabrániť, aby sa k nemu dostali a je úplne jedno, či sú pri moci Monika Seles, Miloševič, Vučić, Đilas, Manojlović, Šečeroski alebo Jovana Jeremić. Ak bude odpor domicitného obyvateľstva voči Rio Tintu dôsledný, globalizmus využije všetko, čo už použil v Srbsku. Po prvé, dôjde k dramatickému zvýšeniu politického tlaku aj z východu aj zo západu, teda z Washingtonu, Berlína, Moskvy a Pekingu. Potom sa spustí nové globálne mediálne lynčovanie a nová satanizácia Srbov, po ktorých budú nasledovať známe dôvody nového zavedenia sankcií proti Srbsku a veľmi pravde podobne aj nové bombardovanie. Ten istý tím, ktorý zhnusil Srbov celému svetu a ktorý to robí znovu aj protu semitským židom, funguje v rovnakom zložení aj dnes.


Rovnaký tím stojí aj za Rio Tintom a má rovnaké zlé úmysly. Preto sa obrana, ako aj jediné účinné riešenie väčšiny srbských problémov, nachádza len v jednej veci. V ktorej to vám, samozrejme, nepoviem, pretože by ju hneď zakryli vlny čiernej rieky. A jedno z najdôležitejších tajomstiev, ktoré v sebe nesie optický kryštál jadaritu, využije OPEN AI, umelá inteligencia, aby urobila svoj posledný kvantový skok.


A tým cieľom je rozlúštiť genetický kód ľudskej DNA.  Rozhodujúcu pomoc jej v tom poskytne srbský krištáľový jadarit. A ten, kto preberie DNK Boží kód, prevezme aj úlohu Boha.

Biblia hovorí: "Veselá úroda, hrozná jeseň." 


Vasko Vasović

117 views0 comments

Comments


bottom of page