top of page
  • Writer's pictureLada

Očista střev lněnou moukou

 

Je známo, že ke zbavení se mnoha nemocí stačí vyčistit střeva od hlenu, fekálních kamenů a parazitů. Za 70 let života projde střevy 100 tun potravy a 40 tisíc litrů tekutin. Sečteno a podtrženo: ve střevech se hromadí toxické odpadní produkty, které otravují krev a způsobují našemu tělu nenapravitelné škody.

 

O tom, že jsou střeva znečištěná, svědčí častá zácpa, poruchy metabolismu, cukrovka, alergie, nadměrná nebo nedostatečná hmotnost, onemocnění filtračních orgánů ledvin a jater, onemocnění sluchu a zraku, vlasů, kůže, nehtů, systémová onemocnění od artritidy po onkologická onemocnění.

 

Pomocí klystýru se čistí pouze malá oblast tlustého střeva (40-50 cm). Výplach střev pomocí přístrojů (hydrocolon terapie) je poměrně nákladný, trvá dlouho a narušuje střevní mikroflóru. Existuje však i jiný způsob.

 

Čištění střev lněnou moukou

Používání 1-3 čajových lžiček lněné mouky umožňuje během tří týdnů zcela vyčistit tlusté a tenké střevo od dlouhodobých hlenů, výkalových kamenů a parazitů. Zároveň je zcela zachována střevní mikroflóra. Kromě toho tato technika přispívá k rychlé normalizaci hmotnosti a spalování tukových zásob. Lněnou mouku si vyrobíme i doma posekáním lněného semínka pomocí elektrického sekáčku.

 

Lněná mouka je schopna pohlcovat a odstraňovat z těla nánosy toxických látek, záněty v cévách a tělesných orgánech, což se projeví snížením hladiny cholesterolu v krvi. Má široké antiparazitární spektrum účinku; působí zhoubně na mnoho druhů helmintů, plísní, virů. Len má pozitivní vliv na regulaci metabolismu lipidů.

 

Indikace k použití: zánětlivé procesy sliznic horních cest dýchacích; gastrointestinální trakt, gastritida, kolitida; peptický vřed žaludku a dvanáctníku; onemocnění močových cest – pyelitida, cystitida, nadváha, porucha metabolismu lipidů. Je účinný i při každodenním užívání s preventivním účelem.

 

Způsob použití – očista střev:

1. týden: 1 čajová lžička mouky + 100 g zakysané smetany nebo kefíru.

2. týden: 2 čajové lžičky mouky + 100 g zakysané smetany nebo kefíru.

3. týden: 3 čajové lžičky mouky + 150 g zakysané smetany nebo kefíru

 

Tuto směs si dejte místo snídaně. Tlusté a tenké střevo se vyčistí od hlenu a výkalových kamenů, parazitů, zatímco střevní mikroflóra je zcela zachována. Zakysanou smetanu lze nahradit jakýmkoli zakysaným mléčným výrobkem. V období očisty je nutné dodržovat vodní režim: pít vodu až 2 litry denně.

 

Po provedení této střevní očisty udržujte střevní trakt v dobré kondici pravidelným zařazováním této očistné metody - jako součást při přípravě pokrmů s antiparazitárními účinky: 2-3 čajové lžičky na jednu porci.

 

Lada

101 views0 comments

Comments


bottom of page