top of page
  • Writer's picturevezuel8

Výzva - právo na hotovosť už nebude podporené Ústavou SR

Updated: Jul 21

Dlhé roky sa hovorí o digitálnej mene. Dlhé roky sa hovorí tiež o manipulácii a možnosti, že vás vládna moc jedného dňa vypne alebo odreže od vašich hlavných prostriedkov, prípadne vás "online" kreditmi odmení napr. za občiansku neposlušnosť alebo čokoľvek, čo bude potrebné presadiť.


Mysleli sme si, že na Slovensku sa nikdy nič takého nemôže stať, no potichúčky bez oznámenia nás skoro prekvapili naši bývalí najvyšší ústavní činitelia - Zuzana Čaputová, Boris Kollár a Ľudovít Ódor. V tichosti sa totiž zmenil Ústavný zákon SR, konkrétne čiastka 92 , ktorého účinnosť skončí 31.12.2024.



Predmetom zmeny Ústavy SR je právo na hotovosť, nechávam vám na posúdenie screenshot s jeho konkrétnym znením.



Chcela by som vás týmto vyzvať, aby sme sa spoločne opýtali našej súčasnej vlády ako sa mienia k tejto konkrétnej výzve postaviť, pretože predvolebné diskusie dnešnej vládnej koalície indikovali zaručený prístup k hotovosi a hotovostným platbám.

Prosím, opýtajme sa všetci , čím viac nás bude tým väčší tlak vyvinieme na zodpovedanie tejto otázky a zvrátenie stavu.


Opýtajme sa najkompetentnejších - premiéra SR Róberta Fica a strany SMER - SD.

Prosím posielajte email s linkom na tento článok alebo s otázkou, ako Vláda SR bude riešiť naše zatiaľ ešte Ústavné právo na hotovosť na adresu premier@vlada.gov.sk , a sekretariát predsedu SMER-SD sekretariat.predseda@strana-smer.sk


VEZUEL


Spojte sa so mnou

💜 Môj MEME kanál na Telegrame: https://t.me/lightloveenergy  

🌟Napíšte mi: vezuel@protonmail.com✨


893 views0 comments

Kommentare


bottom of page